Kategorier

Normal Bones 120 caps

Scitec

Underhåller ben och leder. Glucosamin och MSM!

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr

Scitecs Normal Bones är en formula, gjord för att hjälpa till med underhållet av ben och leder. Den innehåller många välkända och populära ingredienser, som Glucosamin och MSM. Vitamin C finns med för att lätta på stressen och bidra till normal funktion av immunförsvaret.

Bruksanvisning
Ta 6 kapslar dagligen med måltid. Använd denna produkt tillsammans med en hälsosam och balanserad kost, inte istället för mat.

Allergiinformation
Innehåller skaldjur! Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Innehållsmängd
120 kapslar- 20 portioner

Dosering: 6 kapslar
Portioner per förpackning: 20

Innehåll per dos
Vitamin C 60mg
Glukosaminsulfat 1029mg
Vitamin E 12.23mg
MSM (Metylsulfonylmetan) 772mg
Mangan 2.04mg
Kondtoitinsulfat 206mg
Natrium 48mg
Nattljusolja 500mg

Ingredienser: Glukosaminsulfat, Metylsulfonylmetan, Nattljusolja, Kondroitinsulfat, Askorbinsyra, D-Alfa Tokoferylacetat, Natriumklorid, Manganaspartat, Sojabönsolja, Gelatin, Renat Vatten, Glycerin, Gult Bivax, Färg (Svart Järnoxid), Gelatin (kapslar).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499