Kategorier

NOX 100 tab.

dXb Nutrition

En kväveoxidförstärkare för dig som älskar känslan av PUMP!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr

NOX Nitric Oxide Boost 100 tab.

dXb Nutrition ger dig en kväveoxidstimulator för ökad muskeltillväxt, styrka och styrkeuthållighet. Kväveoxid är en nyckelmolekyl som tillverkas av kroppen som bland annat vidgar blodkärlen och tillåter ett ökat blodflöde till musklerna, vilket gör att mjölksyran snabbare transporteras bort från muskeln och att syre och näringsämnen lättare kommer in i muskeln.

dXb Nitric NOX baseras på L-Arginine samt Schisandra extrakt, en NO-förstärkare som ökar upptaget av L-Arginine.

  • Förlänger "pumpen" i muskeln efter träningspassen
  • Signalera om muskeltillväxt och återhämtning
  • Öka styrkan och uthålligheten

Dosering: 1 dos (3 tab.) före frukost på tom mage samt en dos före träning. Träningsfria dagar tas en dos på tom mage. Vid kroppsvikt över 90 kg tas en extra dos per dag.

Tips från dXb Nutrition: Prova att använda NOX tillsammans med en Pre-workout för att få ut som mycket som möjligt av preworkouten!

Näringsvärde per dosering: (3 tabletter)

L-Arginin (-glutamate) 2000mg
Schisandra chinensis extrakt Motsvarande 2000mg råvara

Ingredienser: L-arginin, Schisandra chinensis extrakt, tabletthjälpmedel: (Dikalciumfosfat, Mikrokristallin, Cellulosa, Stearinsyra, Magnesiumstearat, Povidon.)


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499