Kategorier

Primal Shorts

Gainx

70%

Funktionella träningsshorts med läcker design och högpresterande material!

Lagerstatus: I lager

299 kr 90 kr

Unleash your primal instincts!

Primal Shorts från Gainx är ett par högfunktionella träningsshorts framtagna för att erbjuda ett optimalt stöd samt bästa flexibilitet och andningsförmåga. Den perfekta längden och den snygga designen framhäver dina bästa sidor och ger dig självförtroende du behöver för ditt nästa personbästa!

  • Tuff design med feminint snitt
  • Sidofickor
  • Erbjuder bra stöd och flexibilitet
  • 4-way stretch för bästa mobilitet

Gainx Primal Shorts är utrustade med inbyggd ficka på sidorna så du kan förvara din telefon eller musikspelar under träning. Den flexibla passformen ger dig bästa möjliga rörelsefrihet och det praktiska materialet transporterar effektivt bort fukt från kroppen och håller dig rätt tempererad under träningspasset.

Material: 87% polyester, 13% Elastan
Passform: Tight

Om du står mellan två storlekar står valet mellan vilken typ av passform man föredrar. För en tightare passform kan du gå ned en storlek, för en lösare passform rekommenderar vi att du går upp en storlek på dina träningstights. Om måtten för bröst och midja motsvarar två olika storlekar (exempelvis Small i midja, men Medium i bröst) föreslår vi storleken som passar för bröstmåttet. Om måtten för höft- och midjemått motsvarar två olika storlekar (exempelvis Small i höftmått och Medium i midjemått) föreslår vi storleken angiven för höftmått.