Kategorier

OCR & Outdoor Gloves Summer

OMPU

Lite svalare, lite skönare! Succéhandsken från OMPU i ny variant!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr

Svårslagen handske för hinderbanor och utomhusträning!

OCR & Outdoor Glove, Summer edition från Ompu är en träningshandske som är specifikt framtagen för sporter och aktiviteter som kräver bra grepp oavsett miljö och väderlek. Obstacle Course Racing är en hinderbanesport som ställer höga krav på mångsidig utrustning då det är stor variation på hindren, och det är ofta både lerigt och blött vilket försvårar grepp för många handskar.

  • Lättare och luftigare handske
  • Fortfarande extremt bra grepp i alla väder
  • Unikt mönster för grepp i alla riktningar
  • Andas, utan att släppa in lera och grus
  • Smidig och tight handske för träning och tävling

Ompu OCR & Outdoor Gloves Summer är handsken du kan lita på i alla väder och den är testad på flera klassiska moment, bland annat: gymnastikringar, crossfit, monkeybar, repklättning och vattenhinder med strålande resultat oavsett om det är torrt, kallt, blött eller lerigt.

De smarta materialvalen av neopren med lufthål och mesh gör att handsken håller värmen när det är blött och kallt, men ändå andas när det är varmare och dränerar vatten vid blöt väderlek. Den unika greppytan är genomtänkt och tillverkad av gummi för att kunna erbjuda optimalt grepp. Ytan är skuren efter handens anatomi, vilket gör handsken smidig och bekväm. De hexagonformade mönsterhålen ger dig perfekt grepp på alla ytor från alla vinklar i alla väderlekar!

Ta din OCR till nya nivåer med OMPU OCR & Outdoor Gloves, marknades smartaste träningshandske för hinderbanesporter och utomhusträning!

Storlek: Följer europeisk standard "slim fit". Storleksguiden är måtten på handsken, materialet är stretchigt. 

OCR & Outdoor Glove XS S M L XL
Height (cm) 19 19,5 20 20,5 21
Width (cm) 8,5 9 9,5 10 10,5
Se bild för mätinstruktioner!

Handsken är ej anpassad för "ropeslide". Vid repklättring, använd korrekt teknik vid nedåtklättringen då gummit annars kan slitas sönder. Detta täcks ej av reklamationsrätten.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499