Kategorier

Omega-3 caps 1200mg

WNT

Fleromättade Omega-3
fettsyror (EPA & DHA)

Lagerstatus: Slut i lager

169 kr 139 kr

Omega-3 caps 1200mg

OMEGA-3 CAPS - Fleromättade Omega-3 fettsyror.

OMEGA-3 CAPS framställs enligt farmaceutisk standard av djuphavsfisk fångad i kalla vatten för maximal kvalité och är fri från A- och D-vitamin. Omega-3 fettsyror (EPA & DHA) är fleromättade fettsyror från fiskolja. De ingår i kroppens alla celler och är därför mycket viktiga för kroppens optimala funktion. Mängder av vetenskapliga studier visar på dess positiva effekter för att förebygga bl.a. hjärt- och kärlsjukdomar, Inflammationer, försämrad insulinkänslighet och koncentrationssvårigheter. Ett tillskott av omega-3 är att rekommendera för alla som inte äter fet fisk ett par gånger i veckan.

Detta säkerställer dessutom en god balans mellan omega-3 och omega-6 fettsyror i kroppen. Den höga koncentrationen av omega-3 fettsyror innebär att OMEGA-3 Caps innehåller en mycket låg halt av mättade fetter.
 
Dosering:
Vuxna: 3 kapslar per dag i samband med måltid. Barn från 12 år: 1 kapsel per dag i samband med måltid.

Näringsinnehåll per 3 kapslar:
Naturlig fiskolja    3600 mg
Omega-3 fettsyror    1440 mg
EPA (Eicosapentaensyra)    648 mg
DHA (Docosahexaensyra)    360 mg


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499