Kategorier

Omega 3 Gold Sports, 120 caps

Olimp

65% Omega 3, varav 50% DHA & EPA

Lagerstatus: Slut i lager

239 kr

Omega 3 Gold Sports Edition 120 kap.

65% Omega 3, varav 55% DHA & EPA

Högkvalitativ kallvattens fiskolja, rik på de viktiga fettsyrorna EPA och DHA tillhörande omättade fetter i Omega 3 familjen. Gold Omega 3 tillför ett högvärdigt tillskott av essentiella näringsämnen.

En gång upptäckte forskare att folkslag med hög fiskkonsumtion (Japan, Grönland) uppenbart hade mindre hjärt- och kärlsjukdomar. Idag har man vetenskapligt bevisat att det är omega 3 fetterna i fisken som bidrar till detta fenomen.

För: Folk som äter kolesterolrik mat, och för lite fisk, är fiskoljekapslar som dessa ett ovärderligt kosttillskott.

Gravida och ammande kvinnor: Moderns intag av dokosahexaensyra (DHA) bidrar till att synen och hjärnan utvecklas normalt hos foster och spädbarn som ammas.
- Efsa, European Food Safety Authority

Rekommenderad användning: 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

Näringsinformation 1 kapsel
Fett (Fiskolja) 1000 mg
varav:
33% EPA 330 mg
 22% DHA 220 mg
AndraOmega-3 fettsyror 10% 100 mg
Vitamin E 12 mg (100%*)

Ingredienser: Fiskolja koncentrat (källa till omega-3 fettsyror), D-alfa-tokoferol - vit. E, kapsel - gelatin, glycerol, vatten.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499