Kategorier

Opti MSM-Camu-Molybden, 250g

Leader

Låt naturen mildra dina värkande leder.
MSM, Camufrukt och Molybden i en smart kombination.

Lagerstatus: Slut i lager

219 kr

En blandning av tre aktiva ämnen som tillsammans gör under för din kropp.

Opti-MSM-Camu-Molybden är en smart treenighet av ämnen för att främja underhållet av leder, muskler och tillföra viktiga näringsämnen.

MSM(methylsulphonylmethane) är ett användbart tillskott för dig som har ont i leder, ligament eller muskler. Ämnet är ett organiskt, vattenlösligt pulver som har många viktiga funktioner i kroppen. Bland annat är det nödvändigt för uppbyggnad och underhåll av ligamet, muskler och benvävnad. MSM hjälper också att motverka inflammationer i kroppen.

Camu Camu frukten (Myrciaria Dubia) är en av de absolut rikaste källarna av C-vitamin, och innehåller upp till 60 gånger mer vitamin C per servering än en apelsin. Det är viktigt att tillföra Vitamin-C för att kunna utnyttja effekterna från MSM optimalt. Camu innehåller även höga halter av viktiga näringsämnen som beta-karoten, kalcium, järn, niacin, tiamin, fosfor och tiamin. Det är även en källa till de essentiella aminosyrorna Serin, Valin och Leucin.

Molybden är en viktig mineral som används flitigt inom många detox-kurer. Ämnet hittas bland annat i våra benvävnader, levern och våra njurar. Molybden spelar en viktigt roll i utvecklingen av nervsystemet och stimulerar enzymen som används när mat bryts ner till energi. 

  • Laktosfri.
  • Glutenfri.
  • Fri från sötningsmedel.
  • Helt fri från tillsatser.
  • Väldigt bra källa till C-vitamin.

Dosering: 0,5-2 teskedar dagligen, kan ökas till 1-2 teskedar om dagen vid behov. Pulver passar sig väldigt bra att blanda ut i vatten, juice, gröt eller smoothies.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499