Kategorier

OxyElite PRO

USP-labs

Världens mest omtalade fettförbrännare...vi förstår varför!

Lagerstatus: Slut i lager

449 kr

Äntligen är "årets fettförbrännare" tillbaka!

Har du svårt att blir av med det sista underhudsfettet? Det som täcker musklerna runt magen, midjan och rumpan? Då är detta produkten du letat efter!

Kroppen har receptorer i sig som styr när du skall samla eller bränna fett. Oxyelite pro med sin unika formula stänger av dessa receptorer och tvingar på så sätt kroppen att bränna fettet, istället för att lagra det. Denna produkten är utvecklad för att just bränna underhudsfettet, till skillnad från många andra som bränner fett runt de inre organen. OxyElite Pro är en hyperkoncentrerad termogen fettförbrännare framtagen för att bränna underhudsfettet som täcker musklerna och för att öka metabolismen, ge energi som räcker länge, förbättra det mentala fokuset, öka den mentala vakenheten samt dämpa aptiten. Dessutom har vetenskapliga studier visat att OxyElite fungerar och hindrar Alfa2-receptorerna, särskilt runt midjan, att samla på sig fett.

OxyElite Pro EU version har flera fördelar. Den ökar kroppens naturliga ämnesomsättningen, inriktar sig på att bränna underhudsfettet istället för fettet runt organen. Ökar ditt mentala fokus och koffeinet verkar uppiggande, så att du orkar träna hårt även under diet. Hindrar receptorerna fråna tt lagra fett. Verkar aptitdämpande. Endast 1 kapsel per dos. Utvecklad i proffesionella labb med vetenskapliga underlag.

  • Utformad av fameceuter
  • Vetenskapliga utprovat
  • Bränner underhudsfettet och inte det viscerala fettet(som skyddar organen)
  • Främjar ökad metabolism
  • Understöder ökat mentalt fokus
  • Hindrar alfa2-receptorerna att samla på sig fett – (minskar fettupptaget)
  • Ultrakoncentrerad – 1 kapsel/dos räcker
  • Dämpar aptiten

Dosering:
Dag 1-3: 1 kapsel på tom mage 30 min före frukost
Dag 4 och framåt: 1 kapsel på tom mage 30 min före frukost och 1 kapsel 6-8 timmar senare.

Drick rikligt med vatten när du använder OxyElite Pro från USP labs.
För ytterligare effekt öka doseringen med max 1 kapsel vid morgondosen. Överskrid aldrig 3 kapslar/dygn.
Tag OxyElite i max 8 veckor och därefter ha ett uppehåll på minst 4 veckor. Överskrid inte 3 kapslar på en 24-timmarsperiod.
 

Innehåll per dos
Varumärkesskyddad blandning 160mg
 - Bauhini Purea extrakt,
Norkoklaurinhydroklorid,
Aegeling, Boerhavia diffusia extrakt,
Hemerocallisfulva extrakt.
 
Koffein 135mg

Övriga ingredienser: Modifierad stärkelse, Gelatin, Vegatabiliskt Stearat, Kiseldioxid, E133, E129, E171


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499