Kategorier

Gavelo Pacific Breeze Sport Bra

Gavelo

50%

Underbart havsblå sport-bh i mjukt och behagligt material!

Lagerstatus: I lager

399 kr 199 kr

Fint designad topp med hög komfort!

Pacific Breeze Sport Bra från Gavelo erbjuder lätt/medium stöd och har en riktigt fin design som matchar extra snyggt tillsammans med Pacific Breeze Tights, men passar till det mesta. De eleganta, dubbla axelbanden går ihop mellan skuldrorna och stabiliserar på ett bra sätt, samtidigt som de bildar formen av en fjäril på din rygg!

  • Mjukt funktionsmaterial med väldigt hög komfort!
  • Fin urringning som framhäver dina former!
  • Utsökta axelremmar och kantsömmar i vitt!
  • Vacker, havsblå grundton och vita kontraster!

Gavelo Pacific Breeze Sport-bh är tillverkat i mjukt och smidigt funktionsmaterial av polyamid och spandex. Den mjuka och sköna passformen sitter stabilt tack vare de eleganta axelbanden, och med en svag scrunch framtill förstärks fina former och ger en extra feminin touch. 

Undvik direktkontakt mellan Gavelo Pacific Breeze Sport Bra och skivstänger, kardborre samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt. Passformen håller sig och färgen bleks inte efter tvätt. Undvik att tvätta med sköljmedel. Det täpper igen porerna och gör att materialet tappar andningsförmågan. Det kan också påverka elasticiteten och då försvinner automatiskt en del av stödet.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499