Pam Cooking Spray Coconut Oil

ConAgra Foods

Upptäck fettfri matlagning med en frisk smak av kokos!

Lagerstatus: Slut i lager

129 kr 99 kr

Effektiv, fettfri matlagning sedan 1961!

Pam Cooking Spray Coconut Oil är baserad på en fettsnål blandning av kokosolja och sojalecitin. Den magiska slutprodukten blir Pam Cooking Spray Coconut Oil, som länge varit en självklar produkt i Amerika. Den underlättar matlagning/bakning samtidigt som den hjälper dig att dra ner på onödigt fett och onödiga kalorier, och piffar upp din matlagning med en lätt smak av kokos.

En annan mycket positiv effekt från PAM, är att det minskar riksen att mat bränner fast, eller att rester fastnar i stekpannan eller grytan du använder det i.

Dosering: Skaka väl. Spraya 0,25 sekund i stekpanna/gryta/form innan upphettning. Håll Pam-flaskan upprätt när du sprayar.

Innehåll per förpackning: 141g, ca 463 portioner.

Kalorijämförelse mellan PAM och vanliga matfetter:

Produkt Fett Kalorier
Pam Cooking Spray (1 sekund spray) 1g 9kcal
Smör/Margarin (En matsked) 11g 100kcal
Rapsolja (En matsked) 14g 120kcal

Ingredienser: Kokosolja*, lecitin från sojabönor.
*Tillför triviala mängder fett.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.