Kategorier

Pam Cooking Spray Olive Oil

ConAgra Foods

Fettfri matlagning med en touch av olivolja. Matlagningsspray när den är som bäst.

Lagerstatus: Slut i lager

129 kr 97 kr

Effektiv, fettfri matlagning sedan 1961!

Pam Cooking Spray Olive Oil är baserad på en fettsnål blandning av extra virgin olivolja och sojalecitin. Den magiska slutprodukten blir Pam Cooking Spray Olive Oil, som länge varit en självklar produkt i Amerika. Den underlättar matlagning/bakning samtidigt som den hjälper dig att dra ner på onödigt fett och onödiga kalorier, samtidigt som det ger en lätt frisk smak av olivolja till maten. Otroligt enkelt och smidigt, spraya ett tunt lager och slipp allt matfett. Detta har snabbt blivit en storsäljare.

En annan mycket positiv effekt från PAM matlagningsspray, är att det minskar riksen att mat bränner fast, eller att rester fastnar i stekpannan eller grytan du använder det i. 

Dosering: Skaka väl. Spraya 0,25 sekund i stekpanna/gryta/form innan upphettning. Håll Pam-flaskan upprätt när du sprayar. 

Innehåll per förpackning: 141g, ca 473 portioner. 

Kalorijämförelse mellan PAM matlagnings-spray och vanliga matfetter:

Produkt Fett Kalorier
Pam Cooking Spray (1 sekund spray) 1g 9kcal
Smör/Margarin (En matsked) 11g 100kcal
Rapsolja (En matsked) 14g 120kcal

Ingredienser: Extra virgin olivolja*, lecitin från sojabönor, emulgeringsmedel (E471), skumdämpande medel (E900)
*Tillför triviala mängder fett.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499