Kategorier

Pancake & Waffle Mix, 500g

Self Omninutrition

Gott och prisvärt pannkaksprotein!
Ger 50 pannkakor, enkelt och gott

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr 99 kr

Äntligen, Fitnessbutikens eget Pannkaksprotein!

I samarbete med Self omninutrition presenterar vi på Fitnessbutiken stolt vårt Protein Pancake & Waffle Mix. Denna pulvermix är resultatet av ett nära samarbete för att ta fram ett prisvärt och välsmakande pannkaksprotein eftersom vi märkt att alla älskar pannkakor.

Pancake & Waffle Mix är givetvis fri från gluten och har en proteinhalt på över 30%, vilket gör den till en perfekt start på dagen, speciellt i kombination med lite frukt eller andra godsaker! Då det är så lätt att göra och tar extremt lite tid är det perfekt att slänga ihop när du är sen hem från jobbet eller kanske försovit dig, eller när du vill unna dig något roligare än proteinshaken av samma smak som du druckit i två månader. :)

  • Glutenfria pannkakor
  • Läcker smak
  • Hög Proteinhalt
  • Räcker till 50 st proteinpannkakor
  • Snabbt och enkelt!


Pancake & Waffle Mix har en god smak, men det går alltid att göra maten roligare! Vi rekommenderar varmt att du kombinerar pannkakorna eller våfflorna med någon god sås, frukt eller kanske smaksatta steviadroppar!

Lätt att tillaga: Blanda 2 skopor pulver (50g) med 150-175 ml vatten. Vispa till en jämn smet. Stek i teflonpanna i ca 1 minut per sida, eller 2-3 minuter i våffeljärn. Avnjut efter ett träningspass eller som frukost, mellanmål eller när som helst!  Paketet levereras med 50 ml (½ dl) doseringsmått.

Observera att smeten blir tjockare än en traditionell pannkakssmet. Ta därför hjälp av en slickepott för att ringla ut smeten jämnt i pannan. Pannkakorna påminner mer om amerikanska pannkakor som är mindre och tjockare, underbart gott till en söndagsbrunch!

Förpackning: 500 g (räcker till ca: 50 små pannkakor)

Näringsinformation torrvara (100 g)
Energi 370 kcal
Protein 34 g
Kolhydrat 49 g
varav sockerarter 5,5 g
Fett 3,9 g
varav mättat 3,1 g
Salt 0,3g

Ingredienser: Vassleprotein (mjölk), vetestärkelse (glutenfri), skummjölkspulver, heläggspulver, stabiliseringsmedel (E412, E466), bakpulver (natriumkarbonater), emulgeringsmedel (E322-solros), salt.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.