Kategorier

Pasta Sauce, 340 g

Walden Farms

Den ultimata pastasåsen för alla er som älskar pasta men inte kalorier!

Lagerstatus: Slut i lager

49 kr

Bäst före: 2017-04-17
OBS: Datummärkning är en rekommendation, så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning

Alla produkter från Walden Farms smakar underbart, ger ett begär efter mer och innehåller dessutom inga kalorier, fett eller socker. Deras Pasta Sauce, som finns i tre smaker, är inget undantag. Med unika smaker som passar utmärkt till pasta tillsammans allt från skaldjur, vilt och fågel till grönsaker och fisk är Walden Farms Pasta Sauce helt oslagbart för dig som älskar pasta och tar ditt kaloriintag seriöst.

Finns i tre smaker:
Alfredo, krämig pastasås med smak av örter, lök, romano- och parmesanost samt svartpeppar.
Garlic & Herb, diverse kryddor och örter tillsammans med härlig vitlök och lök.
Tomato & Basil, de bästa av tomater med svart- och cayennepeppar och vitlök samt kryddor och örter.

Det är på grund av högkoncentrerade aromer och extrakt som Walden Farms produkter får sin goda smak och det är dessutom därför som det inte innehåller några kalorier alls! Ersätter du dina vanliga kosttillbehör med Walden Farms produkter minskar du ditt kaloriintag med 330 kcal i snitt per dag vilket för de flesta innebär en viktnedgång på uppemot 15 kg på ett år!

  Alfredo Garlic & Herb Tomato & Basil
Energi 0 kcal 0 kcal 0 kcal
Fett 0 g 0 g 0 g
Kolhydrater 0 g 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g 0 g
Natrium 200 mg 130 mg 350 mg


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499