Kategorier

PB Hair away

Performance Brands

Total hel kropps hårborttagare!
Mild 4 minuters formula!

Lagerstatus: Slut i lager

149 kr

PB Hair Away


Mild 4 Minuters formula!

Total helkropps hårborttagare.
Ta bort oönskad kroppshår snabbt och enkelt!
Hair Away tar effektivt bort kroppshår på oönskade ställen så som t.ex armar, ben och bröst medans den ger din hy en lindrande efterbehandling. Noggrant balanserad för alla hudtyper, vilket förhindrar hudirritation, och tar faktiskt bort hår en bit ner på djupet som fördröjer tiden innan håret har vuxit tillbaka. Tar bort hår på så lite som 5 minuter. Håller håret borta i veckor.

Testa Först: Applicera bara en liten dutt på innersidan av armbågen. Lämna på i 2 minuter. Torka av med en torr tygtrasa. Vänta i 24 timmar. Om du upplever rodnad eller irritation, använd inte produkten.

För Bästa Resultat: Applicera över hår som du vill bli av med, med ett tunt lager på ungefär 1,5mm. SMÖRJ INTE IN. Kontrollera efter 4-5 minuter genom testa att torka av en liten dutt hår med en torr tygtrasa eller liknande. Om hår inte följer med av lätt så vänta 2 minuter och testa igen. LÄMNA EJ på i längre än 10 minuter. Ta noggrant bort resterande hårborttagningskräm med en torr tygtrasa. Skölj av med varmt vatten. ANVÄND INTE TVÅL, torka dig genom att trycka försiktigt med en handduk eller torr tygtrasa.

Berikad med Grönt te, Aloe Vera och rik fuktighetskräm.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499