Kategorier

Peanut Spread, 340 g

Walden Farms

Himmelskt gott jordnötssmör på Walden Farms vis! Inga kalorier, fetter eller socker.

Lagerstatus: Slut i lager

49 kr 39 kr

Peanut Spread från Walden Farms är ett rikt och krämigt jordnötssmör som på grund av extrakt och aromer är helt fritt från fett, socker och kalorier. Det gör sig utmärkt till allt du kan tänka dig, smörgåsar, bak- och matlagning och som dip.

Det är på grund av högkoncentrerade aromer och extrakt som Walden Farms produkter får sin goda smak och det är dessutom därför som det inte innehåller några kalorier alls! Ersätter du dina vanliga kosttillbehör med Walden Farms produkter minskar du ditt kaloriintag med 330 kcal i snitt per dag vilket för de flesta innebär en viktnedgång på uppemot 15 kg på ett år!

Innehåll Per Servering
Energi 0 kcal
Fett 0 g
Kolhydrater 0 g
Protein 0 g
Natrium 210 mg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.