Kategorier

Potassium-Magnesium

Self Omninutrition

Lättupptagligt för musklerna
Magnesium och kalium.

Lagerstatus: I lager

129 kr

Magnesium-Kalium 120 kapslar

Lättupptagligt för musklerna aminosyrebundet magnesium och kalium i optimal ratio 2:1.

Magnesium är ett väldigt vanligt och viktigt mineral i kroppen och dessvärre är magnesiumbrist vanligt. Magnesium finns i våra celler och ingår i ett hundratal av dina enzymer. Magnesium ger energi och vitalitet till kroppen. Magnesium behövs för att tillverka må-bra hormonet serotonin vilket verkar lugnande för kroppen, och behövs för det parasympatiska nervsystemet.

Magnesium förbrukas vid stress och hård träning, och magnesiumbrist kan förekomma vid trötthet och depressioner.

Mediciner, tarmsjukdomar och dålig kost kan ge brist. Begär efter choklad kan vara vanlig vid magnesiumbrist. De flesta utom vegetarianer lider ofta brist på magnesium, gravida alkoholister och diabetiker behöver ofta ta tillskott.

Kalium är också viktigt för nervsystemets funktion och kroppens vätskebalans. En formel med organiskt kalium och magnesium bundet till naturlig citronsyra, är en av de mest absorberbara mineralformerna.

Storlek: 120 Kapslar


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499