Kategorier

Pour Femme Energy PWO, 200g

Self Omninutrition

En episk kombination mellan Fettförbränning och Pre-workout!

Lagerstatus: Slut i lager

289 kr

Kombinerad fettförbrännare och prestationshöjare, kan det bli bättre?

SELF Omninutrition lanserar första produkten i sin nya serie med högkvalitativa kosttillskott som är speciellt designade för kvinnor. 

Pour Femme - Energy PWO är en unik sammansättning av effektiva ämnen för att maximera din potential och hjälpa dig att ta fram din starkaste sida.

L-Tyrosin: En aminosyra som är extra interssant för dig som vill bygga muskler eller tappa fett. Tyrosin ingår i kedjan som bildar adrenalin och noradrenalin. Dessa är väldigt värdefulla för dig som tränar, då de drastiskt kan öka bland annat prestation, energiomsättning och förbränning.

L-Karnitin: En underskattad och viktig aminosyro som är mycket effektiv. Denna aminosyra spelar en viktig roll i processen att omvandla fett till energi. Detta ämne lämpar sig utmärkt för dig som går på en kalorisnål diet, eller dig som vill tappa lite extra underhudsfett.

L-Arginin: Ett vanligt tillskott av en enkel anledning; Det fungerar och ger märkbar effekt. Arginin får nämligen blodkärlen att slappna av, så att blodkärlens vaskularitet och diameter ökar utan att öka blodtrycket. Den känslan är underbar!

Dessa tre, kombinerat med koffein och schisandra-extrakt ger en synergetisk effekt som i stort sett är fulländad!

  • Ökar pump, prestation och fokus!
  • Ökar din fettförbränning.
  • Härligt goda smakkombinationer.

Dosering: Blanda en skopa (8g) med 2dl vatten i en shaker och skaka i ca 30 sekunder. Intag ca 30 minuter före träning eller måltid. 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499