Kategorier

Pour Femme Lean Protein, 500g

Self Omninutrition

Vassleprotein med extra tillsatta ämnen
Tyrosin, L-Karnitin & Kaffeextrakt

Lagerstatus: Slut i lager

189 kr

Proteinpulver för dig som strävar efter att definiera musklerna, och bli av med överflödigt fett.

Pour Femme Lean Protein från Self Omninutrition är ett vassleprotein med 75% proteinhalt och mycket låg andel kolhydrater. Proteinpulvret är helt laktosfritt och glutenfritt. Fettet som använts är kokosfett, som är lätt för kroppen att bearbeta och göra om till energi.

Det som skiljer Lean Protein från mängden, är att det innehåller extra tillsatta ämnen som bland annat hjälper din kropp att använda fett som energi.

Extra tillsatta ämnen är: Tyrosin, L-karnitin och extrakt från kaffebönor. Denna kombination av ämnen gör dig piggare, mer alert och hjälper dig med fettförbränningen. Extra tillsatt tyrosin gör att kroppen får lättare att tillverka hormoner som adrenalin och dopamin, vilket ger dig energi och en känsla av välmående.

Dosering: 1 skopa (30g) blandas med 200g vätska och skakas i en shaker i ca 30 sekunder. Intag som mellanmål eller efter träning för bästa resultat.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499