Kategorier

Pow3rd! 2.0 25-pack

Scitec

Känns styrkan flöda genom kroppen!

Lagerstatus: Slut i lager

249 kr

POW3RD! 2.0 25-pack

Powerd! 2.0 är en sofistikerad, egenutvecklad PWO-formula med 10 noggrant utvalda aktiva ingredienser. Du kan verkligen inte veta vad den kan göra för dig förrän du provat! Vi har en “Dubbel Kreatin” blandning i en dos som är vetenskapligt bevisad att öka prestationsförmågan när det rör sig om kort successiv explosionsartad, högintensitets träning som vikt träning eller kardio i intervallform!*


AAKG, Alfa-Ketoglutarat är en integrerad del av Krebs-cykeln, som är en energi genererande cykel i kroppen. L-Arginin är en konditionellt essentiell aminosyra och en föregångare till kväveoxid (NO). Arginin supplementering är en generell praxis hos idrottsmän, kroppsbyggare. Ginkgo Biloba extrakt är bland de bäst säljande örtextrakten, eftersom det kan bidra till optimal mental prestationsförmåga. Vi är säkra på att du också kommer att gilla de övriga ingredienserna!
 

Den komplexa POW3RD! 2.0 formeln ger följande fördelar*:
- Bidrar till reducering av trötthet och utmattning.
- Bidrar till normal aminosyresyntes.
- Bidrar till normal funktion hos immunsystemet.
- Bidrar till normal blodbildning. 
- Bidrar till normal homocysteinmetabolism.
- Bidrar till normal psykologisk funktion.
- Spelar en roll i celldelningsprocessen.
- Aspartamfri.

* Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

Bruksanvisning
Blanda 1 portion med 250 ml vatten och drick 30-60 minuter innan träningen eller när du behöver energi och fokus. Innehåller 200 mg koffein per portion! Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam balanserad kost, inte som kostersättning.

Allergiinformation
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Smaker
Power Pear, Arousing Apple

Innehållsmängd
25 portionspåsar á 7g - 25 portion


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499