Kategorier

Nitro Arginine 180 caps

Self Omninutrition

36%

Karl-Alfreds "go-to" produkt för ökad prestationsförmåga!

Lagerstatus: I lager

249 kr 159 kr

Är Karl "Popeye" Alfred din förebild? Kika närmare på denna!

Nitro Arginine från Self Omninutrition använder sig av spenat för att uppnå en högre halt av arginin och för att stimulera mitokondrierna. Detta bidrar inte bara med en förbättrad kväveoxid (NO) produktion, utan även till en ökad värmeverksamhet i brunt fett (bra fett) vilket i sin tur främjar en ökad fettförbränning. Höga nivåer av brunt fett i koppen är ett tecken på god hälsa och en förbättring hos kroppens funktioner.

Self Nitro Arginine har som huvudsyfte att med hjälp av Karl Alfreds favorit spenaten öka produktionen av kväveoxid (NO) vilket har goda effekter på blodtillförseln och syretransporten till musklerna. Denna effekt är önskvärd både för dig som tränar på gym men också för uthållighetsidrottare. Forskning visar på att arginin före träning minskar blodtrycket och höjer halten av kväveoxid i blodet markant.

Komplexet är även förstärkt med järn, niacin, vitaminerna B6 och B12. Dessa bidrar till normalisering av syretransport i blodet, förhindrande av mjölksyra, ökad metabolism samt påverkar proteinsyntesen positivt.

Kvantitet: 180 kapslar
Portionsstorlek: 6 kapslar
Portioner per förpackning: 30 portioner

Dosering: 6 kapslar dagligen, ca 1 timme före träning.

Innehåll per 6 kapslar
L-arginine HCI 3000 mg
Spenat
e.s extrakt (spinacia oleracea - folium (20% nitrat)
1260 mg
Druvkärnextrakt
(vitis vinifera, semen) 95% OPC
210 mg
Järn (ferrour fumarate) 9 mg
Niacin
(nikotinamid)
18 mg
Vitamin B6
(pyridoxin-Hcl)
3 mg
Vitamin B12
(cyanokobalamin)
9 mcg

Övriga ingredienser: stabiliseringsmedel (E460, veg. E470b), veg-kapsel (E1204)


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499