Kategorier

Prime Creatine RX, 350g

Prime Nutrition

Effektiv och prestationshöjande kreatinblandning med snabb och kraftfull effekt.

Lagerstatus: I lager

199 kr

Kort datum: 2018-12-31
OBS: Datummärkning är en rekommendation, och då varan är torrpulver så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning. 

Kreatintillskott i världsklass. Kraftfull prestationshöjare!

Prime Kreatin RX från Prime Nutrition är ett prestationshöjande kosttillskott som ger tydlig effekt direkt. Genom att kombinera kreatinmonohydrat med Trikreatinmalat och Kreatinmagnesiumkelat får du en snabbverkande effekt av explosiv styrka, uthållighet, muskelvolym och ökad återhämtning.

Av goda anledningar så är kreatin ett av de mest använda kosttillskotten inom idrott av många slag. Det finns mycket forskning som visar på dess goda effekter. Använd Prime Kreatin RX från Prime Nutrition för optimerad muskeltillväxt och bättre träningsresultat!

  • Höjer din muskeltillväxt.
  • Förbättrar din uthållighet och din styrka.
  • Hjälper dig att öka i muskelmassa.

Dosering: Blanda en rågad tesked (5g) med 2-3 dl vatten en gång per dag i samband med träning. På träningsfria dagar blanda en rågad tesked (5g) med 2-3dl vatten och drick på morgonen.

Kvantitet: 350g
Portionsstorlek: 5g
Portioner per förpackning: 70 portioner

Innehåll  per skopa(5g)
Kreatinmonohydrat 3 g
Kreatin magnesiumkelat 1 g
Trikreatinmalat 1 g
Näringsvärde per skopa (5,5g)
Energi 0g
Protein 0g
Kolhydrater 0g
Fett 0g

Ingredienser: Kreatinmonohydrat, kreatin magnesiumkelat, trikreatinmalat, klumpförebyggande medel: kiseloxid (E551).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499