Kategorier

Prime Fatburner Sale

Prime Nutrition

Optimerad fettförbränning dygnet runt!
Vitaminer på köpet!

Lagerstatus: Slut i lager

657 kr 399 kr

Specialerbjudande från Prime Nutrition!
Köp Burn Day & Night och få Vitamin Defence på köpet! 

Enkel och smidig viktnedgång med Prime Nutition Fatburners!

Prime Burn Day
Energiökande, aptitdämpande och fettförbrännande!

Prime Burn Day från Prime Nutrition är en effektiv fettförbrännare med väl utvalda växtextrakt och ingredienser och väl avvägda doser för optimerad effekt. Denna produkt är avsedd för dig som har till mål att minska i vikt eller tajta till kroppen och hjälper dig att förbränna mer fett samtidigt som den verkar aptitdämpande och energigivande.

Prime Burn Day verkar även vätskedrivande och ökar din energi under dagen, vilket gör att du lättare kan ta dig igenom din diet-period. Hallonketoner finns naturligt i hallon och reglerar adiponectin. Detta bidrar till att regelera glukos och fettomsättning, samt ökar din kroppsvärme.

Dosering: Tag 2-4 kapslar per intag 1-2 gånger dagligen, förslagsvis innan frukost och/eller 30 min innan träning. Maxdosering 4 kapslar per dag. Ta ej Prime Burn Day nära sänggående då produkten är upppiggande och kan störa sömnen. Komplettera istället med Prime Burn Night

Innehållsmängd: 90 kapslar

Prime Burn Night
Stimulantfri fettförbrännare för nattligt bruk.

Prime Burn Night från Prime Nutrition är ett utmärkt komplement till "vanliga" fettförbrännare då den inte kommer att påverka din sömn negativt, men den kommer fortfarande att öka din fettförbränning under de timmar du sover. Genom väl avvägda doser av växtextrakt och örter regleras din fettförbränning och ser till att du får snabbare och bättre resultat av din diet eller deff!

Dosering: 3 kapslar i samband med sänggående.
Innehållsmängd: 90 kapslar - 30 portioner.

Prime Vitamin Defence
Högdoserad vitamin & mineral-komplex med tillsatta antioxidanter.

Prime Vitamin Defence från Prime Nutrition är en svensktillverkad formula i toppklass. Innehållet är speciellt doserat för att passa en aktiv livsstil. Tillskottet innehåller de viktigaste vitaminerna och mineralerna för dig som lever ett aktivt liv, och är även förstärkt med antioxidanter som skyddar mot fria radikaler.

Dosering: Ta 1 kapsel per dag i samband med måltid.
Innehållsmängd: 60 kapslar - 60 portioner.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499