Kategorier

Prime Ignite, 250g

Prime Nutrition

Kraftfull centralstimulerande PWO med fokus på mentalt fokus, uthållighet och energi!

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr

Högdoserad pwo utan onödiga tillsatser, för maximal prestation.

Prime Ignite från Prime Nutrition är en komplex och effektiv preworkout som stimulerar det centrala nervsystemet. Denna PWO är mycket kraftfull och är inget för dig som söker ett letar efter en lätt energiboost under träningspassen. På grund av den kraftfulla sammansättningen är den mycket effektiv även på personer som vanligtvis är väldigt resistenta mot koffeinbaserade prestationshöjare!

Den innovativa kombinationen av L-theanin, B-Fenyletylamin och L-tyrosin kompletterar koffeinet och bidrar till ett mentalt fokus och en pigghet som heter duga. Alla ämnen i Prime Ignite är tillsatta i väl avvägda doser för att fungera perfekt i synergi med varandra och ge maximal effekt.

Dosering: Blanda en toppad skopa (8 g) med 3 dl vatten och drick 15-30 minuter före träning. För bäst effekt bör intaget göras på tom mage.
Innehållsmängd: 30 portioner - 250g

Innehåll per portion (8g)
Beta-alanin 2g
L-Teanin 150mg
Koffein 250mg
Vitamin C 250mg
Vitamin B3 30mg
Vitamin B6 1mg
Pepparmintextrakt 20mg
Pepparextrakt 10mg
Ignite Formula
(B-fenyletylamin, Hordenin, L-tyrosin, Schisandraextrakt) 
2125mg
Näringsvärde per 8g
Energi 4kcal
Protein 1g
Kolhydrater 0g
Fett 0g

Ingredienser: Beta-alanin, l-tyrosin, B-fenyletylamin, l-teanin, koffein, hordenin, schisandraextrakt, askorbinsyra, pepparextrakt, pepparmintextrakt, vitamin B6, vitamin B3. Naturliga aromer, sötningsmedel Ace-K (E950), aspartam (E951), klorofyllin-kopparkomplex (E141), äppelsyra (E296), kiseldioxid (E551). Innehåller en fenylalaninkälla. OBS! hög koffeinhalt, 250 mg per portion.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499