Prime Kreatin+, 495g

Prime Nutrition

Effektiv och prestationshöjande kreatinblandning med snabb och kraftfull effekt.

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr

Kreatintillskott i världsklass. Kraftfull prestationshöjare!

Prime Kreatin+ från Prime Nutrition är ett prestationshöjande kosttillskott som ger tydlig effekt direkt. Genom att kombinera kreatinmonohydrat med Trikreatinmalat och Kreatinnitrat får du en snabbverkande effekt av explosiv styrka, uthållighet, muskelvolym och ökad återhämtning.

Av goda anledningar så är kreatin ett av de mest använda kosttillskotten inom idrott av många slag. Det finns mycket forskning som visar på dess goda effekter. Använd Prime Kreatin+ från Prime Nutrition för optimerad muskeltillväxt och bättre träningsresultat!

  • Höjer din muskeltillväxt.
  • Förbättrar din uthållighet och din styrka.
  • Friska, goda smaker!
  • Hjälper dig att öka i muskelmassa.

Dosering:Blanda en rågad tesked (~5,5g) med 2-3 dl vatten en gång per dag i samband med träning. På träningsfria dagar blanda en rågad tesked (~5,5g) med 2-3dl vatten och drick på morgonen.

Innehåll  per skopa(5,5g)
Kreatinmonohydrat 2,5g
Kreatinnitrat 1,0g
Trikreatinmalat 1,5g
Näringsvärde per skopa (5,5g)
Energi 0g
Protein 0g
Kolhydrater 0g
Fett 0g

Ingredienser: Kreatinnitrat kreatinmonohydrat, trikreatinmalat, naturliga aromer, sötningsmedel Ace-K (E950), aspartam (E951), färgämne klorofyllinkopparkomplex (E141)(lemon/lime), färgämne karoten (E160a)(tropisk). Innehåller en fenylalaninkälla.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.