Prime Reload, 330g

Prime Nutrition

Bcaa med tillsatt glutamin och citrullinmalat.
Aminosyror som gör skillnad!

Lagerstatus: I lager

249 kr

Exceptionell BCAA med 4:1:1 fördelning!

Prime Reload från Prime Nutrition är en mycket välsmakande och välpresterande intra-workout/BCAA av osedvanligt hög kvalitet. Fördelningen 4:1:1 med fördel till aminosyran Leucin har visat sig vara ett vinnande koncept, och stödjer kroppens muskelproteinsyntes optimalt.

Det som skiljer Prime Reload från mängden är det tillsatta L-glutaminet som förbättrar upptaget av BCAA. Utöver detta så är även citrullinmalat tillsatt i produkten. Detta gynnar dig som tränar genom att höja din mjölksyretålighet för att du skall kunna prestera bättre under dina träningspass. Därför är det optimalt att inta denna intra workout för och under träningspasset. 

Prime Reload från Prime Nutrition är också hyllad för sina mycket goda och fräscha smaker!

  • Intraworkout i fyra goda, naturliga smaker.
  • Använd före/under träning för minskad mjölksyra.
  • Tillsatt l-glutamin för ökat upptag av BCAA.
  • Löjligt goda smaker!

Dosering: Blanda en skopa (11 g) med 4-5 dl vatten och drick före träning. Fyll på med ytterligare en skopa under träningen för bäst effekt. På träningsfria dagar inta en skopa på morgonen.

Förpackning: 330g - 30 portioner.

Näringsvärde per skopa (11g)
Energi 34kcal
Protein 8,5g
Kolhydrater 0g
Fett 0g
Innehåll per skopa(11g)
4:1:1 BCAA 6g
L-Leucin 4g
L-Isoleucin 1g
L-Valin 1g
L-Glutamin 2,5g
Citrullinmalat 1g
Vitamin B6 10mg

Ingredienser: L-leucin, l-glutamin, l-isoleucin, l-valin, citrullinmalat, vitamin B6, sötningsmedel Ace-K (E950), aspartam (E951), färgämne anthocyanin (E163)(vattenmelon, röda bär), färgämne klorofyllin-kopparkomplex (E141)(lemon/lime), färgämne rödbetsrött (E162), bubbelgum, ferarribilar, färgämne sockerkulör (E150a) colanappar. Innehåller en fenylalaninkälla.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.