Kategorier

Protein Crunch Snack Bar

MyFuel

Härligt god proteinbar med krispigt inre och överdrag av mjölkchoklad!

Lagerstatus: Slut i lager

19 kr 14 kr

Krispig proteinbar, det perfekta mellanmålet!

MyFuel är världskända för sina galet välsmakande bars, nu har vi äntligen fått in en storfavorit; Protein Crunch Snack. Denna proteinbar kombinerar en härlig konsistens med ett krispigt lager, söt fyllning och ett täcke av mjölkchoklad.. grymt gott!

Denna proteinbar från MyFuel är ett utsökt mellanmål och ett smidigt sätt att uppfylla dina proteinbehov när tiden är knapp och du ej har tid att bereda ett ordentligt mellanmål eller inte har möjlighet att bära runt på shakers och burkar med pulver. 

  • Högkvalitativ proteinkälla!
  • Lätt och god bar som är lätt att ha med sig!
  • Krispigt lager på insidan, fyllig och god smak!
  • Utsökt mellanmål eller belöning efter träningspasset!

Kvantitet: 12 bars per låda.
Portionsstorlek: 1 bar, 40g.
Portioner per förpackning: 12 portioner. 

Näringsdeklaration per bar (40 g)
Energi 167 kcal
Fett
Mättat fett 
5,2 g
2,32 g 
Kolhydrater
varav socker
varav polyoler
18,52 g
12,8 g 
0 g
Fiber 1,24 g
Protein 10,8 g
Salt 0,02g

Gäller coconut, kan variera något mellan smakerna.

Ingredienser: Vegetabiliskt överdrag med mjölk (socker, fullt hydrerad palmolja, laktos, mjölk (7%), lättkakopulver (4%), emulgeringsmedel (sojalecitin), smaktillsatser) ,mjölkprotein, fruktossirap, glukossirap, extruderade flingor (ris bovete, salt), kakopulver, sojaprotein, solrosolja, socker, smaktillsats, syra (citronsyra).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499