Kategorier

Protelux 908g

BMR

Blandprotein som fungerar över hela dygnet!

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr 249 kr

En unik blandning av sex olika proteinkällor, som tillsammans bildar ett unikt protein som är oberoende av tid med det högsta biologiska värdet.

  • 6 högkvalitativa proteinkällor. Innehåller vassle hydroisolate & micellär kasein.
  • 11 gram EAA per servering.
  • Hög proteinhalt (82%) / Låg fetthalt och kolhydrater.
  • Inget tillsatt socker.
  • Protelux 360° passar alla tider på dygnet, till frukost, mellanmål, före / efter träning och innan sängläge.

Vassleisolat, vasslekoncentrat och hydrerade äggalbumin är de snabba källor av aminosyror som bygger upp musklerna. Vassle är uppbyggnande och äggalbumin är en högkvalitativ proteinkälla som stärker immunförsvaret eftersom det innehåller viktiga antioxidanter.

Kalciumkaseinatisolat och micellär kasein är de långsamma källorna, och är väldigt anti-katabola källor. Kasein har förmågan att öka mättnadskänslan.

Doseringsanvisningar: 1,5 skopa (skopa finns i förpackningen) = 30 g pulver (25g protein). Blanda med 2-3 dl vatten eller lättmjölk i en shaker. Skaka tills allt pulver är upplöst. Ta 2-3 portioner per dag eller som rekommenderas av din dietist.

Information: Protelux 360° från BMR är ett kosttillskott för vuxna. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost och sund livsföring.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499