Kategorier

Protelux Casein 750g

BMR

Fantastisk smak
Fyllig konsistens!

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr

Ett proteintillskott i världsklass. Designat för att optimera din proteintillförsel mellan måltider eller på kvällen innan läggdags. Motverkar muskelnedbrytning och främjar effektiv muskeltillväxt.

Protelux casein är ett fullvärdigt protein med långsamt näringsupptag som gör att det fungerar lika bra som en renodlad måltidsersättare för att få extra energi under dagen i form av mellanmål, eller som kvällsmat för att ge din kropp aminosyror i många timmar under din sömn.

Protelux 360° blev hyllat för sin fantastiska smak, och kaseinet har haft höga förväntningar på sig. De har definitivt uppfyllts och mer därtill. Med en fylligare konsistens och det långsamma näringsupptaget kan vi garantera en smakupplevelse utöver det vanliga.

Det långsamma upptaget hos kasein, gör att du inte behöver oroa dig för muskelnedbrytning eller andra katabola risker som förlorad muskelmassa. Om du intar ett långsamt protein på kvällen, ser du till att kroppen har tillgång till aminosyror under många timmar, vilket förbättrar dina förutsättningar för muskeluppbyggnad då.

Använder du protelux kasein som mellanmål behöver du inte längre stressa för att försöka få i dig rätt mellanmål vid rätt tidpunkt för att inte förlora muskelmassa. Oavsett när du dricker detta bidrar Protelux till en anabol miljö i kroppen som är lika viktigt för dig oavsett vad målet är.

Doseringsinstruktioner: Ta 1,5 skopa. Blanda med 3 dl vätska i en shaker. Skaka tills allt pulver löst sig. Intag 2-3 portioner per dag som mellanmål, eller innan läggdags som nattprotein.

Information: Detta är ett proteinpulver för komplettering av protein till den vardagliga kosten. Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Ej för personer under 18 år. Skall ej användas av gravida eller ammande. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Håll utom räckhåll för barn.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499