Kategorier

L-Glutamin, 500g

Prozis Sport

Lättupptagligt, rent l-glutamin för din muskelutveckling!

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr

Högkvalitativt tillskott av musklernas vanligaste aminosyra!

Prozis Sport L-glutamin är ett viktigt kosttillskott för dig som strävar efter att bygga och bevara muskelmassa. L-glutamin är den mest förekommande aminosyran i muskelfibrerna. Det är stor åtgång på denna aminosyra när du tränar intensivt, och om nivåerna blir låga, kommer kroppen att bryta ned muskelmassa för att få tillgång till mer L-glutamin. För att förhindra detta är det viktigt för dig som tränar aktivt att tillföra l-glutamin.

  • Förebygger nedbrytningen av muskelvävnader.
  • Förbättrar återhämtningen efter träning.
  • Rent L-glutamin för bättre upptag

L-glutamin från Prozis Sport är helt fritt från tillsatser och består endast av rent l-glutamin. Det lagras snabbt i kroppen och verkar antikatabolt genom att förhindra nedbrytning av muskler. Detta är av stor vikt för dig som vill nå dina mål! Med L-glutamin försäkrar du att den svårvunna muskelmassan du utvecklat under åren blir kvar där den hör hemma, i din muskulära fysik.

Kvantitet: 500g.
Portionsstorlek: 5g, 1 skopa.
Portioner per förpackning: 100 portioner. 

Dosering: Blanda 5g (1skopa) i ca 50ml kallt vatten eller annan dryck. Skopa finns i förpackningen. Intag 3 portioner dagligen, före och efter träning.

Innehåll per portion (5g)
L-glutamin 5000 mg

Ingredienser: L-glutamin.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499