Kategorier

Pump Express 1,4kg

Olimp

Uppbyggande &
Antikatabol verkan.

Lagerstatus: Slut i lager

419 kr 379 kr

Olimp Pump Express 1,4kg


Pump Express är en komplex sammansättning av ämnen med stark uppbyggande och antikatabol verkan. Genom att använda de ingående ämnenas synergieffekt kan man få ut maximalt av denna produkt.  Pump Express består av kolhydrater med olika komplexitet, aminosyror i fri form samt kreatin i form av Krealkalyn förstärkt med Glycin.

Pumpbolic matrix:
Är en unik kombination av L arginin L-Leucin, L-Isoleusin, L-Valin och L-Glutamin. L-arginin är ett substrat för genereering av nitric oxid (NO). Detta kommer att leda till en vidgning av blodkärlen med ett ökat flöde av näringsämnen och syre till den arbetande muskeln som följdL-arginin verkar också kunna minska uppkomsten av sekundära metaboliter med negativ inverkan som urea, amoniak och mjölksyra. L-Leucin, L-Isoleusin, L-Valin är de välkända grenade aminosyrorna BCAA som absorberas lätt och bland annat har en starkt antikatabol effekt. L-Glutamin bidrar med över 60% av de fria aminosyra reserverna i muskelcellerna och står för 20% av alla aminosyror i kroppen. Att tillföra L-Glutamin stärker inte bara immunförsvaret utan ökar kvävebalansen i kroppen och skapar därmed en buffert vilket "spar" den egna muskelmassan. L-Glutamin hämmar även katabola enzymer som vanligtvis kan skada muskelproteinet efter hård träning.

Buffered PRECreatine system:
Det välkända buffrade kreatinet Kre-Alkalyn kombineras här med amonosyran L-glycin till en potent matrix. Kre-Alkalyn förser kroppen med buffrat kreatin vilket hämmar uppkomsten av mjölksyra. L-Glycin ökar effekten av kreaitnet samt förbättrar nedbrytningen av redan uppkommen mjölksyra.

Glyc-Amino Load SYSTEM:
Kolhydrater är energikällan kroppens bränsle vid tung aktivitetI Pump express har man valt att blanda Waxy Maize  vilket har en hög molekylvikt, låg osmolaritet. Resultatet är en mycket snabb inlagring av näringsämnen men en låg påverkan på insulinet vilket är önskvärt på diet. I denna preparation har man även Isomaltulos även kallat Palatinose som har en mycket långsam varaktig utsöndring med näst intill obefintlig insulinpåverkan.  Isomaltulose är en kemiskt förändrad disakarid lämplig för idrottare. Vidare har man tillsatt dextrose och Maltodextrin två enkla typer av kolhydrat med snabb respektive medelsnabb absorption för en optimal glykogenladdning.

Energy Boost matrix:
En stimulerande komplex bestående av koffein, taurin och L-tyrosin vilka alla ger energi ökar  koncentrationsförmåga samt förbättrar uthålligheten i nervsystemet under långvarig intensiv träning

Vita-min stack:
Är en kombination av mineraler och vitaminer vilka är nödvändiga för metabolismen. Magnsium är ett mickroelement nödvändigt för energi systemens funktion i cellerna det stabiliserar ATP bindningarna och ökar effekten av aktivt kreatin. Kalium och fosfor är elektrolyter och är nödvändiga för idrottare. Vita-min stack innehåller 12 vitaminer med en direkt positiv inverkan på energimekanismerna i kroppen.
 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499