Kategorier

Pump Express 2.0 Concentrate, 660g

Olimp

Komplett PWO med grym synergi!
Tillsatt BCAA, L-glutamin, vitaminer och andra viktiga ämnen!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr

Äntligen kommer uppföljaren till Olimps stora succé, Pump Exress 2.0!

Denna kompletta produkt är mer än bara en prestationshöjare, det är en komplex sammansättning av flera anabola och antikatabola ämnen, avsedda att ge din kropp de absolut bästa förusättningarna för muskeltillväxt och ökad prestation.

  • Ökad explosiv styrka.
  • Ökad pump och blodtillförsel till musklerna.
  • Verkar anabolt och anti-katabolt.
  • TIllsatt BCAA och L-glutamin
  • Kraftigt ökad uthållighet!
  • Tillsatta vitaminer och kolhydrater.

Pump express 2.0 skiljer sig från sin föregångare framför allt genom den förfinade formulan, som efter forskning och feedback raffinerats närmare perfektion. Den bidrar med kraftigare pump, på grund av det extra tillsatta Citrullin malatet och L-cysteinet. Energiboosten som var bekant sedan innan, är nu förstärkt ytterligare med grönt té, vilket också gynna fettförbränningen!

Kreatin Creapure som finns i Pump Express 2.0 är renare, effektivare och reagerar bättre med de övriga substanserna för en grym synergi-effekt. Kolhydraterna är färre och bättre och reagerar därför bättre tillsammans med aminosyrorna i produkten för att ge din kropp energi och kraft.

Dosering: Blanda 1 portion (30g) i ca 30 sekunder och drick ca 20-40 minuter innan träning. 
Innehåller 660g, 22 portioner.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499