Kategorier

Amino Leucin 200g

Self Omninutrition

Essentiell aminosyra 100% L-Leucine

Lagerstatus: I lager

199 kr

Amino Leucine 200g

Marknadens mest prisvärda och potenta aminosyra!

L-leucin från Self Omninutrition tillhör de s.k. grenade aminosyrorna och är dessutom en essentiella aminosyra vilket innebär att den måste tillföras via kosten då kroppen ej kan tillverka dem på egen hand..

  • 100% rent L-leucin pulver
  • Snabbt upptag
  • Lättdoserad och lättlöslig - blanda ned i valfri vätska
  • Vegetabilisk källa
  • Viktig BCAA för muskeltillväxt och underhåll
  • Bidrar till en anabol effekt

Om du är intresserad av att bygga muskler eller förhindra muskelnedbrytning som normalt inträffar under bantningsdieter eller åldrande, är det absolut nödvändigt att stimulera proteinsyntesen. Proteinsyntes beror bl.a. på aminosyranivån i blodet, och nyligen har det visat sig att aminosyran leucin är den som har den viktigaste rollen för att stimulera proteinsyntes. Leucin är en av de viktigaste. Leucin aktiverar mTOR (mammalian target of rapamycin), ett protein som reglerar tillväxt, cellöverlevnad och proteinsyntes. Viss forskning har visat att kost rik på leucin gav en större viktminskning och bättre bevarande av muskelmassa. Leucin omvandlar glukos till energi effektivare vilket upprätthåller en konstant blodsockernivå, detta kan minska suget för skräpmat och småätande vilket är mycket användbart för alla de människor som följer en viktminskningsdiet.

Kvantitet: 200g
Portionsstorlek: 3g
Portioner per förpackning: ca 66 portioner

Dosering: Rek daglig dos 3 g. Blanda 3 g (1 skopa) med 2-3 dl vatten eller eaa/bcaa/pwo.

Ingredienser: L-leucine


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.