Kategorier

Amino Leucin 200g

Self Omninutrition

Essentiell aminosyra 100% L-Leucine

Lagerstatus: I lager

199 kr

Amino Leucine 200g

Marknadens mest prisvärda och potenta aminosyra!

L-leucin tillhör de s.k. grenade aminosyrorna och är dessutom en essentiella aminosyra vilket innebär att den måste tillföras via kosten.

  • 100% rent L-leucin pulver
  • Snabbt upptag
  • Lättdoserad och lättlöslig - blanda ned i valfri vätska
  • Vegetabilisk källa

Innehåll: 100% L-leucine

Portion: 2,5 g (80 portioner)

Dosering:
Rek daglig dos 2,5 g. Blanda 2,5 g (1 skopa) med 2 dl vatten eller sportdryck, kan med fördel kombineras med efterträningsdryck.

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.