Kategorier

Pure Malto 3 kg

dXb Nutrition

100% rent maltodextrin! Precis vad din kropp behöver efter ett hårt träningspass.

Lagerstatus: Slut i lager

229 kr 169 kr

Ifrån dXb Nutrition kommer Pure Malto, en produkt att inta efter träningen för att fylla på alla energidepåer (glylogen) och för att uppnå en så maximal antikatabol effekt som möjligt. För att din kropp ska fungera optimalt krävs komplexa kolhydrater för att kropp och hjärna skall fungera maximalt.

Supersnabba och lättsmälta kolhydrater.

Maltodextrin är perfekt att inta efter träning tillsammans med en proteindrink. Denna kolhydrat från dXb Nutrition är utan smak så den går utmärkt att blanda i samma shaker som proteinet, gainern eller kreatinet! Produkten består till 100% av ren maltodextrin av högsta kvalité. Snabba kolhydrater för maximal återhämtning och muskeluppbyggnad.

Blanda din egna gainer, fördela kolhydrater och protein efter dina egna behov. Maltodextrin innehåller kolhydrater med varierande molekylvikt och ger dig snabb energi när du behöver det, t ex inför träning, under och direkt efter träning. Maltodextrin kan tas under kolhydratladdning och direkt efter träning för att fylla på glykogenet i muskulaturen. Maltodextrin kan tas tillsammans med proteintillskott, glutamin, EAA, BCAA för att öka inlagringen av glykogen, aminosyror eller tillsammans med kreatin för att öka upptaget av kreatin i muskelcellerna.

Beräkna ditt kolhydratsbehov och dosera efter det. Smaken är neutral, det går bra att smaksätta med saft eller proteinpulver.

Ingredienser: 100% maltodextrin. Enzymatiskt hydrolyserad stärkelse med varierande molekylvikt, bestående av huvudsakligen polysackarider samt disackarider och glukos.
Dosering: 1dl = 50gram, 1dl maltodextrin per 2dl vatten.
Tips från dXb Nutrition: Kolhydrater som intas direkt efter träning lagras inte som fett. Kroppen behöver fylla på energidepåerna efter träning för att bygga muskelmassa, och kolhydrater är billig, snabb och effektiv energi!

Näringsinnehåll per 100g
Energi 378kcal / 1580kJ
Kolhydrater 100g
Protein 0g
Fett 0g

Ovanstående angivelser är baserade på torrsubstans. Fukthalten ligger på max 6%. Mineraler per 100 gram: Spår av Natrium, Klorid, Kalcium och Kalium förekommer naturligt i produkten.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499