Kategorier

Quantum Hotpants

Anarchy Apparel

72%

Häftiga hotpants för häftiga kvinnor! Utsökt design med detaljerat mönster!

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr 99 kr

Häftigt mönstrade träningsshorts med design inspirerad av kvantfysik!
 
Quantum Hotpants från Anarchy Apparel erbjuder en tight, smickrande passform i kombination med hög komfort och funktionalitet. Den unika designen är något utöver det vanliga, och får dig garanterat att sticka ut ur mängden. Trots detta finns givetvis gott om alternativ att matcha dessa hotpants till, så du behöver inte oroa dig. Prova gärna tillsammans med Quantum Sports Bra för en komplett look!
 
Materialet i Anarchy Apparel Quantum Hotpants transporterar effektivt bort fukt från kroppen och torkar väldigt fort, vilket är perfekt för dig som tränar hårt då det håller dig torr och sval under träningspassen! Den tuffa och detaljerade designen sitter snyggt med det mesta, och den utsökta passformen tar fram dina kvinnliga former på bästa sätt. Funkar lika bra i löpspåret som på gymmet! Dessa träningsshorts passar utmärkt för idrott i alla de slag.
 
Material: 100% Polyester/Lycra.

Undvik direktkontakt mellan Anarchy Apparel Hotpants och skivstänger, kardborre samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt.