Kategorier

Quest Bar, 60g

Quest Nutrition

Världens godaste proteinbar?
Unna dig lyx, utan skuldkänslor!

Lagerstatus: Slut i lager

29 kr 23 kr

Kort datum: S'mores; 2019-07-21
OBS: Datummärkning är en rekommendation, så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning

Har du också länge letat efter det ultimata mellanmålet?

Det här är Questbar, som tagit världen med storm sedan sin lansering och verkligen lever upp till sin hype, på alla plan!

  • Fantastiska, innovativa och goda smaker.
  • Helt fria från gluten.
  • Extremt låg halt av aktiva kolhydrater.
  • I stort sett inget fett.
  • Hög proteinhalt.
  • Innehåller mycket fibrer.

Det är alltså sant, det har äntligen lanserats en GOD bar, som har fantastiska näringsvärden. Av atleter för atleter! Quest bar från Quest Nutrition gör vardagen SÅ mycket enklare och smidigare för dig som har ett pressat tidsschema, och är i det närmaste perfekt för dig som har svårt att hinna med att få i dig all näring som din kropp behöver.

Denna bar är mångsidig, och det finns mängder av recept för dig som har ett sötsug, men inte vill ha i dig massa onödiga kolhydrater och kalorier. Quest bar utvecklades för att marknaden saknade bars innehållandes bra näringsämnen kombinerat med god smak. Denna kombination har revolutionerat marknaden för proteinbars, och den stora målgruppen sträcker sig mellan allt från de som inte hinner med att laga all den mat som krävs för att tillgodose kroppens behov, till motionären och elitidrottaren. 

Noggrant avvägda mängder protein, fibrer, vitaminer och mineraler finns i varje bar, för att ge din kropp precis vad den behöver. Då Questbars innehåller en stor mängd kostfibrer, mättar den också mycket bättre än många andra måltidsbars. Detta gör att den lämpar sig utmärkt för den som deffar eller dietar, och ser till att musklerna inte bryts ner trots den näringsbrist som vissa dieter medför.

Vi blir allt mer kostmedvetna, och ju mer vi vet desto mer förstår vi hur viktigt det är med bra matvanor, bra näring och inser vad vi bör eller inte bör stoppa i oss. Quest bars framgång är ett tecken på detta, då deras framgång helt och hållet beror på den enorma mängden nöjda konsumenter.

questbar

Nedan kan du se några av de fantastiska recept som finns för dig som vill unna dig lite lyx i vardagen. Lyx utan ångest!


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.