Kategorier

Quest Cravings, Peanut Butter Cup, 50g

Quest Nutrition

Hög proteinhalt, lite kolhydrater..
Ät efterrätt med gott samvete!

Lagerstatus: Slut i lager

29 kr 27 kr

Trött på att säga nej till efterrätt hela tiden?

Dags att bryta den trenden. Välkommen tillbaka till efterrätten eller fikastunden! Som komplement till sina proteinbars, "Quest bar", som gjort succé välrden över har nu Quest Nutrition tagit fram någonting utöver det vanliga. De kallar den för "Quest Cravings" och den finns där för att stilla ditt begär när sötsuget smyger sig på eller när du är trött på att säga nej varje gång någon vill fika eller det är dags för efterrätt. 

Det här är inte godis, det är ett nyttigt tillskott för seriösa tränande människor. Det finns ingen dold hake i det finstilta. Quest Nutrition har ansträngt sig till det yttersta för att hjälpa dig att nå dina mål (Viktminkning, Tävlingsform, Muskeltillväxt) lättare, snabbare och godare. 

Quest Cravings, Peanut Butter Cup kommer som två färdiga kakor i varje förpackning. Dessa kakor är magnifika, både i innehåll och smak. Proteinet är fritt från soja och har ett högt innehåll av grenade aminosyror (BCAA).

  • Högt proteininnehåll.
  • 0,5g socker per kaka.
  • Låg andel aktiva kolhydrater, endast 2g!
  • 10g högvärdigt protein per kaka!
  • Glutenfria!

Med ett tillskott som stillar ditt begär, och lägger band på dina cravings efter sötsaker är dieten räddad! Peanut Butter Cup Quest Craving har en härligt mjuk konsistens och en utsökt smak av mörk choklad och jordnötssmör, lika krämigt god som originalet, fast med ett innehåll som hjälper dig istället för att hindra dig från att nå dina mål.

Ät när som helst under dagen med gott samvete när du behöver ett extra tillskott av protein eller bara vill njuta en stund. Förslagsvis mellan måltider, till eftermiddagsfikat eller i samband med träning.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499