Kategorier

Råkakaonibs, 250g

Leader

En smak av mörk, fyllig choklad!
Krossade kakaobönor utan tillsatser. Fri från laktos, gluten och sötningsmedel.

Lagerstatus: Slut i lager

149 kr 79 kr

Krossade kakaobönor som genomgått en kall tillverkningsprocess, för att bevara så mycket som möjligt av näringsinnehållet. 

Råkakaonibs från Leader är helt fria från tillsatser, gluten, sötningsmedel och laktos. Raw cocoa nibs är väldigt smakrika och goda att äta som de är, om man gillar mörk och fyllig choklad. Annars passar de också utmärkt till att lyxa till frukostflingorna, smoothien eller att använda till bakning.

  • Helt Laktosfri.
  • Helt Glutenfri.
  • Fyllig smak av mörk choklad.
  • Inga tillsatser.
  • Alla de positiva egenskaperna från choklad.

Kakaobönor är rika på flavonoider. Dessa fungerar som antioxidanter, och har positiva egenskaper! Ju mindre behandlad kakaobönan är, och ju mörkare den är, desto mer näring finns bevarad. Då dessa råkakaonibs är väldigt nära sin naturliga form är de fortfarande rika på flavonoider. Detta gynnar immunförsvaret och verkar antioxidativt.

Ingredienser: 100 % kallprocessade råkakaonibs.
Ursprungsland: Peru
Bruksanvisning:4-5 msk (20-25 g) per dag. Kan ätas som de är eller blandas i te.x. gröt, milkshake, yoghurt eller råchoklad.

Innehåll per  100g
Energi 578kcal
2392kJ 
Protein 12g
Kolhydrater 30g
Fett 50g

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499