Kategorier

RALANA 60 kap.

Eiselt

Alpha-Lipoic-Acid
Antioxidant

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr 99 kr

RALANA 60 kap.

Upptäck liponsyrans fulla kraft!


Liponsyra (ALA) är ett naturligt förekommande ämne om tillverkas i små mängder i kroppen och växtriket. I naturen och kroppen förekommer liponsyran som R-ALA som är en kemisk spegelbild av S-ALA. Det ALA som normalt används i kosttillskott innehåller 50 % R-ALA och 50% S-ALA då både bildas när man tillverkar ALA. I Ralana har man tagit bort s-enantiomeren för att få ren och kraftfull produkt.

I Ralana är r-ALA stabiliserat genom att molekylen är bunden till natrium vilket förbättrar både upptaget och hållbarheten. Rent R-ALA, dvs i obunden form, är väldigt instabilt och har låg biotillgängliget.

Liponsyra fungerar som en kraftfull antioxidant och kan också återvinna andra antioxidanter. Tränande tar oftast liponsyra främst för dess stimulerande effekt på glukostransportprotein-4 (GLUT-4) som därmed kan förbättra hur muskelcellerna tar upp kolhydrater och även kreatin. Ett jämnare blodsocker är till fördel både vid muskeluppbyggnad och under diet.

Forskning visar också att liponsyra kan öka vasodilering (blodkärlsvidgning) genom att öka s k PKB/Akt-beroende fosforylering av ednitelialt kväveoxidsyntas (eNOS). Liponsyra kan således vara i bra i kombination med t ex Arginin. 


DOSERING: 1-2 kapslar dagligen. För snabbare upptag kan kapslarna öppnas och pulvret blandas i vatten.

INNEHÅLL: 60 kapslar á 150 mg Natrium-R-ALA (solvent-free)

INGREDIENSER: R-(+)-Alfa Liponsyra, magnesiumstearat, mikrokristallin cellulosa, majsstärkelse, gelatinkapsel.