Kategorier

Raw Kakaopulver, 500g

Leader

Kallpressat råkakaopulver utan tillsatser.
Inga konstigheter, endast naturen när den är som bäst.

Lagerstatus: Slut i lager

249 kr 125 kr

Kort datum: 2015-06-30

OBS: Datummärkning är en rekommendation. Vissa varumärken stämplar upp till 4-5 års hållbarhet på sina produkter, medan Leader endast stämplar 2 år. Så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning. 

Framställt vid låga tempraturer av obehandlat kakaopulver!

Råkakaopulver från Leader. Kakaobönor har naturligt höga näringsvärden och är en av de bästa källorna för magnesium. Raw cocoa powder innehåller också höga halter av många viktiga mineraler som zink, kalcium, koppar och kalium. Även aminosyrorna tryptofan och arginin finns naturligt i kakaopulvret.

  • Proteinrikt, ca 28%
  • Fri från gluten, laktos och tillsatser.
  • Fri från sötningsmedel
  • 100% kallpressat råkakaopulver

Pulvret används med fördel i matlagning eller bakning, men fungerar också utmärkt till att lyxa till frukostflingorna, yoghurten, milkshaken eller gröten med.

Näringsvärde per 100g
Energi 417kcal
1747kJ 
Kolhydrater
varav socker 
50g
1,7g 
Fett
varav mättat 
11g
8g 
Protein 28g
Fiber 32g
Salt 0,1g

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499