Kategorier

Real 100% Creatine 1kg

Self Omninutrition

Explosivitet, styrka,
Mjölksyretålighet!

Lagerstatus: Slut i lager

249 kr

Med hjälp av Selfs Real 100% Creatine kan du ladda dina muskler med energi i form av ATP, ju mer ATP desto starkare blir du.

  • Du ökar din explosivitet, styrka och mjölksyretålighet. 
  • Passar dig som håller på med prestationskrävande sporter. 
  • Pulverlösning. 
  • Kreatinmonohydrat 100%.

Mängd: 1 kg

Portion: 5 g (200 portioner)

Innehållsförteckning
Innehåll 5 g (1 portion) 100 g
Energi 0 kcal
0 kJ
0 kcal
0 kJ
Protein 0 g 0 g
Kolhydrater 0 g 0 g
Fett 0 g 0 g
Kreatin Monohydrat 5 g 100 g

Doseringsförslag: Blanda 5 g (1 tesked ca) med vatten eller sportdryck, kan med fördel kombineras med efterträningsdryck.
Ingredienser: Kreatinmonohydrat.

Tillverkad i fabrik som hanterar mjölk, gluten, ägg och soja.

Viktigt: Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt och utom räckhåll från direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för småbarn. Använd ej om du är gravid, ammar, medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd. Rekommenderad doseringsanvisning bör inte överskridas.

 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.