Kategorier

Recuplex 0,8kg

Nanox

En återhämtningsdryck som har allt!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr

Vetenskapen gör verkligen stora framsteg inom kosttillskottsbranchen. Recuplex från Nanox är ett perfekt exempel på detta. En produkt som är utvecklad därför att man insett att behovet av en renodlad återhämtningsprodukt ökar.

Vad behöver kroppen då få i sig efter ett träningspass som tömt dig på energi?

  • Vatten för att kompensera vätskebalansen. 
  • Kolhydrater för att fylla på glycogendepåerna.
  • Protein för att återställa aminosyrenivåerna.
  • Elektrolyter för att återställa kroppens saltbalans och för att snabba på näringsupptaget.

En kropp som balanserar dessa ämnen, är en kropp som mår bra. Som kan utvecklas snabbt och effektivt. För mycket av det ena eller det andra sinkar dina chanser att optimera återhämtningen. Därför är det mycket viktigt att du intar en korrekt dos av dessa ämnen. Det gör du lätt med Nanox Recuplex.

Kolhydratkomplexet i Recuplex är imponerande och innovativt. De har kombinerat Maltodextrin, Dextros, Fruktos, Sukros, Waxy maize, Palatinos och Trehalos. Denna blandning av snabba, medelsnabba och långsamma kolhydrater leder till ett upp till tre gånger så hög inlagringsförmåga till glycogendepåerna än om man skulle använda endast Dextros eller Maltodextrin, som är de vanligaste.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499