Kategorier

Red Alert Koffein

Sportlab

200mg lättillgängligt och högkvalitativt koffein

Lagerstatus: I lager

99 kr

Nu kan du slippa Kaffe och energidrycker och istället förlita dig på en koffeintablett som är billigare, smidigare, bättre och troligtvis nyttigare, Red Alert från Sportlab.

Produkten innehåller 200mg kemiskt rent koffein per tablett vilket motsvarar 3-4 koppar kaffe eller nästan 3 energidrycker.

Energidrycker är dyra och innehåller oftast mycket socker som varken är bra för figuren eller tänderna. Kaffe kan missfärga tänder och kan i vissa fall innehålla ämnen som inte nödvändigtvis är särskilt nyttiga. Då du nu på ett enkelt sätt kan hålla humöret uppe och tröttheten borta med koffein från Sportlab kan du begränsa kaffedrickandet till de koppar du verkligen tycker är goda och slippa använda det som en källa till koffein.

Kvantitet: 100 kapslar
Portionsstorlek: 1 kapsel á 200 mg koffein
Doseringar per förpackning: 100st

Dosering: 1 kapsel 30 minuter innan måltid eller träning. Max en tablett per dag.

  • Energi, vakenhet och alerthet
  • Ökad prestationsförmåga och träningskapacitet
  • 200 mg koffein per kapsel
  • Minskar aptiten
  • Centralstimulerande

Med koffein håller du dig vaken och alert under intensiv träning och diet.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499