Kategorier

Red AMP Stack, 50 caps

Sportlab

Aptitdämpande, termogen och centralstimulerande.
Vill du ha en lyckad deff eller diet?
Prova denna.

Lagerstatus: I lager

349 kr

Kraftfull, effektiv och aptitdämpande!

Red AMP Stack Ripped Extreme från Sportlab är en fettförbrännare av mycket hög kvalitet. Med en perfekt kombination av de effektivaste ingredienserna på marknaden i väl utmätta doser uppnår den en mycket god effekt och synergi. Detta är produkten för dig som vill se resultat och definierad muskulatur!

  • Ökar din dagliga förbränning
  • Verkar aptitdämpande.
  • Höjer ditt mentala fokus.
  • Verkar uppiggande.

Red AMP Stack har flera aktiva ingredienser som tillsammans verkar i synergi med varandra och ökar kroppens kapacitet att omvandla fett till energi. Halostachine (N-methylphenylethanolamine) verkar centralstimulerande och ser till att du kan hålla dig fokuserad. Koffein är också centralstimulerande, men bidrar framför allt till ökad vakenhet och pigghet. 

Capsicumextrakt (Spansk Pepparextrakt) ger en termogen effekt och höjer din kroppstempratur för att på så vis tvinga kroppen att göra av med mer kalorier för att reglera temperaturförändringen. Ämnen bidrar också till minskad trötthet och dämpar smärta vilket är mycket positivt för dig som vill träna hårt.

Dosering: 1 kapsel ca 20 minuter innan träning.
Överskrid inte 1 kapsel per dag.

Antal kapslar per burk: 50
Antal dagsdoseringar per burk: 50

Ingredienser: Euphorbia hierta 12:1 extrakt, Koffein vattenfri, Capsicum annuum extrakt 10:1, Halostachys capsica extrakt, , Tinospora Crispa extrakt, . Fyllnadsmedel: Mikrokristallin cellulosa, Dextros, Smörjmedel: Magnesiumsterat, Kapsel: Gelatin. 

OBS! Rekommenderas EJ till tävlande idrottare. Innehåller ämnen som vid dopingkontroll kan ge positivt svar.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499