Kategorier

Red Concrete Tights

Gavelo

Tuffa träningstights i mörka, nästan gotiska toner.
Rött och svart i perfekt harmoni!

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr

Mörk, hård, nästan gotisk känsla.. Men otroligt snygga!

Red Concrete Tights från Gavelo med sina mörka toner av svart och rött i skapar en känsla av styrka och attityd. Den läckra designen på betongliknande grund passar mycket bra de flesta mörka träningskläder, vilket gör dem lätta att matcha. 

Gavelo-loggan är stor längs ena benet, men är delvis gömd då den är i samma ton som många av detaljerna, mycket läckert!

Red Concrete Tights har en tight, snygg passform och midjan är utrustad med en bred linning  för ökad komfort och för att hålla tightsen på plats under intensiv träning.

  • Bred linning för maximal komfort!
  • Funktionellt material med god stretch!
  • Tillverkade med naturens bevarande i åtanke.
  • Exklusivt material som ej blir genomskinligt!
  • "We live by the power" printat bak på linningen!

Materialet är tillverkat av 73% rPET och 27% lycra. rPET är polyester som är tillverkat av återvunna PET-flaskor, vilket gör att tyget har minimal negativ inverkan på naturen och är väldigt skonsam mot våra begränsade naturliga resurser. 

Lycran i tyget ger tightsen sin bekväma stretch och garanterar att materialet inte blir genomskinligt! Alla tryck är sublimerade, invävda i tyget. Detta gör att trycken inte slits ut, utan alltid ser lika snygga ut!

Observera att Gavelo-tights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större.
Undvik direktkontakt mellan Gavelo Tights och skivstänger samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt.  

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499