Kategorier

RedWeiler, 480g

Olimp

Styrka, pump och uthållighet!
Oöverträffad effekt, maximal fokus!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr 249 kr

Utgångsdatum: 2017-06-29
OBS: Datummärkning är en rekommendation, så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning.
Olimps RedWeiler är ren kraft för dig som tränar! RedWeiler ger extrem fokus vid träning, du blir mer uthållig och får starkare pump.

Armageddon Pump formula för maximal pump
Armageddon Pump Formula inehåller citrullin och arginin, båda involverade i syntesen av NO (kväveoxid) som vidgar blodkärlen, effekten av detta är mer näring och syre till musklerna, pump, och i slutändan ökad muskelmassa.

Natriumcitrat har tillsatts för att optimera hydrering, som ökar muskelstorleken samt förhindrar uttorkning.

Komponenterna har hög absorption från magtarmkanalen vilket förbättrar effekten. Sammanfattningsvis innehåller produkten ämnen som ökar blodcirkulationen och ger effektiv transport av restprodukter från celler till organ och muskler.

Berserker's Performance Blend
Ökar maximal styrka under träning genom att tillhandahålla ett substrat för produktion av ATP (ATP är en energimolekyl i cellerna), samt en fosfattransportör och en grupp ämnen som säkerställer stabiliteten i den intracellulära miljön.

Berserker's Performacne Blend innehåller dubbelt med fosfat för att förhindra negativa förändringar i den intracellulära miljön, vilket ger en stabil och hög ATP-syntes. Innehåller fosfatgruppstransportör för effektiv produktion av ATP och synergistisk verkan av beta-alanin och kreatin vilket bidrar till bättre effekt och tillgång för de arbetande muskelcellerna.

Användningen av två former av kreatin resulterar till att förlänga tiden för absorption in i muskelcellerna. B-vitaminer är ansvariga för effektiv användning av fetter och kolhydrater som energikälla under träningspasset.

Red FURY Matrix
Bidrar till ökad fokus och ökad motivation. Red FURY Matrix innehåller ingredienser som stimulerar och motiverar inför de tuffaste träningspassen och bidrar till att förbättra humör, koncentration och motivation. Den bidrar även med ämnen som aktiverar frisättningen av energireserver som lagrats i fettvävnaden.

RedWeiler
Är utvecklat för människor som utövar bodybuilding, styrketräning och uthållighetsträning där maximal styrka, koncentration och fysisk träning avgör utvecklingen.

  • Styrka, pump och uthållighet.
  • Upp till 80 portioner per burk.
  • Oöverträffad effekt med maximal fokus.
  • Aktivering av det centrala nervsystemet och ökning av motivation
Innehåll per portion. (18g, en skopa)
ARMAGEDDON PUMP FORMULA 7053mg
Arginin alfaketoglutarat (AAKG) 3300mg
Natriumcitrat 1500mg
Vitamin B6 2,8mg
Citrullinmalat 2250mg
BERSERKERS PERFORMANCE BLEND 7620mg
Beta-Alanin 3300mg
Kreatin monohydrat 2250mg
Trikreatin malat 1050mg
Kalciumfosfat  969mg
Niacin  48mg
Vitamin B1 2,76mg
RED FURY MATRIX 780mg
L-Tyrosin 450mg
Koffein 300mg
Cayennepepparextrakt 21mg
Piperin 9mg

Ingredienser: Beta-alanin, L-arginin alfa-ketogularat, citrullin-malat, kreatin monohydrat, natriumcitrat, surhetsreglerande medel (citronsyra), kreatin malat, kalciumfosfat, aromer, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), L-tyrosin, koffein, surhetsreglerande medel (äppelsyra), sötningsmedel (acesulfam K, sukralos), nikotinamid - niacin, cayennepeppar extrakt (Capsicum annum L.), svartpeppar extrakt (Piper nigrumL.), Bioperine.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499