Kategorier

Remed-X 120 caps

BMR

Det bästa för dina leder. Förebygg skador!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr

Har du problem med smärta och ledbesvär i samband med din träning?
Vi har svaret på ditt problem - Remed-X.

Metylsulfonylmetan (MSM) - organisk källa till svavel vilket är en av byggstenarna som ger kroppen vad den behöver för underhåll och reperation av brosk i leder.
Kondroitin - återfinns i brosk och bindvävnad, tillförs för att förhindra slitage och bygga upp leder samt förhindrar enzymers nedbrytning av brosk.
Boswellia - indisk växt som som förhindrar nedbrytningen av bindvävnaden och används för att lindra artrosrelaterade besvär då den ger stöd till brosket.
Hyaluronsyra - finns i kroppen vars främsta uppgift är att hålla huden fuktig samt ge bildandet av ny vävnad. Har en naturligt skyddande funktion av natriumhyaluronat i leden som smörjer och verkar stötdämpande.
När BMRs Remed-X tas som ett dagligt tillskott har dess formula egenskaper som bidrar till att ge de cellulära komponenterna i lederna nytt liv. Remed-X har även berikats med den patenterade piperinformen BioPerine vars förmåga att öka biotillgängligheten av andra näringsämnen förstärker övriga ingrediensers effekt och verkan.

Rekommenderad dosering: Tag 2 kapslar 2 gånger dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dosering bör ej överskridas.

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Denna produkt skall endast användas av personer över 18 år. Produkten är inte ämnad att användas för diagnostisering eller behandling av sjukdom. Förvaras torrt och svalt, väl försluten och utom räckhåll för barn.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499