Kategorier

Ripped Freak 60caps

Pharmafreak

Bränna maximalt med fett

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr 369 kr

Pharma Freak Ripped Freak, 60 caps

En hybrid är ett ämne som finns naturligt i örter/växter men som modifierats eller syntetiserats för att få bättre effekt i kroppen. I Ripped Freak är hybidämnena modifierade genom att man bundit dem till en ester vilket ger optimal biotillgänglighet. Metylestrarna i Ripped Freak gör att de aktiva ämnena motstår enzymernas inverkan i matspjälkningsorganen och hålls stabila på sin väg mot fettvävnaden. Metylestrarna gör dessutom att ämnena lätt passerar menbranen på.

Dosering:
1 kapsel tillsammans med 2,5dl vatten, 2 ggr/dag. Båda doseringarna intas på tom mage 30minuter före måltid eller träning. På träningsdagar skall en av doseringarna intas 30-60 minuter före träningen.

Använd i 8-12 veckor och gör därefter uppehåll i 2-4 veckor. Påbörja därefter en ny cykel.

Information:
Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Håll utom räckhåll för barn. Doseringen bör ej överskridas. Ripped Freak har hög koffeinhalt (290mg/kapsel) och bör ej användas av personer som är känsliga för koffein, och bör aldrig kombineras med andra livsmedel eller drycker  innehållande koffein. Tag ej för nära sänggående.

Ripped freak formula 766,6mg
Fat burner metabolism amplifier 400mg
koffein anhydrous (290mg), kaffebönsextrakt (klorogensyra), Metyl EGCG™ (extrakt av grönt te extrakt), oleuropein aglycon (olivbladsextrakt) 
Uncoupling protein/oxygen utilization amplifier
Red Pepper Ester Stack: CH-19 extrakt av röd pepparfrukt 200mg
Hormone sensitive lipase fat mobiliztion amplifier
Razberi

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499