Kategorier

Risprotein, 500g

Leader

Vegetabiliskt protein, helt naturellt och fritt från tillsatser, laktos och gluten!

Lagerstatus: Slut i lager

269 kr

Ett stabilt alternativ för dig som önskar en naturlig proteinkälla.

Rice Protein från Leader är helt laktosfritt, glutenfritt och mjölkproteinfritt. Risprotein har en hög proteinhalt på ca 82%, och en väldigt låg halt av fett och kolhydrater. Proteinpulvret är ett koncentrat och har en väldigt bred aminosyreprofil som ser till att din kropp hålls vältankad med välbehövliga aminosyror.

Smaken är helt naturell, vilket gör att det passar utmärkt för att höja proteinhalten i dina maträtter,genom att tillföra lite proteinpulver. Då proteinhalten är så pass hög, fungerar den också utmärkt att inta efter träning för att ge musklerna den återhämtning de behöver. Blanda bara ut 0,5dl ris protein med 0,5l vätska och skaka i en shaker tills det löst sig.

  • Helt fritt från tillsatser och sötningsmedel.
  • Laktosfritt.
  • Glutenfritt.
  • Vegetabiliskt protein.
Näringsvärden per portion (30g) per 100g
Energi 73 kcal
433,8kJ 
245kcal
1446kJ 
Protein 24,6g 82g
Kolhydrater
varav sockerarter 
3g
0,27g 
10g
0,9g 
Fett
varav mättat fett
0,6g
0,27g 
2g
0,9g 
Salt 0g 0g
Fiber 2,43 8,1g

Dosering: Blanda 1-2 msk (30 g) pulver i gröt, milkshakes eller yoghurt.
Ingredienser: risprotein (100% mörkt och groddat).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499