Kategorier

S.A.W, 200g

Trec Nutrition

Extremt högkoncentrerad PreWorkout av mycket hög standard.

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 199 kr

Unik pre-workout med enorm effektivitet!

S.A.W från Trec Nutrition är en mycket kraftfull och högkoncentrerad PWO som är framtagen för professionella atleter. SAW PWO har en muskelökande funktion och bidrar till ökad volym av de tränade musklerna. Denna preworkout förser även musklerna med ökad syretillförsel, vilket yttrar sig i en kraftig känsla av pump. Saw ökar din mjölksyratålighet, vilket också gör att du kan träna hårdare, längre.

Trec Nutrition har med Saw överträffat sig själva i och med denna pwo, då den är väldigt potent och hjälper dig att utvecklas i din träning samt nå nya, bättre och snabbare resultat.

Rekommenderad dosering: Blanda 1st skopa (5g) med 250 ml vatten. Drick 30-45min innan träning

Näringsinnehåll
Per Servering  5g
SAW blend 5g
L-arginine alpha keto glutarate
1,69g
Kreatin Monohydrat 1,05g
Beta Alanine 0,95g
L-Tyrosine 0,26g
Citruline Malate 0,24g
Tri Kreatin Malate 0,23g
Di-Arginin Malate 0,17g
Taurine 0,11g
Koffein 0,11g
Grape Extrakt 0,11g
Kreatin Ethyl ester 0,05g
Eple Extrakt 0,03g
Grapefrukt Extrakt 0,001g
 
Ingredienser: L-Arginine Alpha-Ketoglutarate, Citrulin Malat, Di-Arginine malat, Grapefruktekstrakt, Epleekstrakt(Malus Pumila), Beta-Alanin, L-Tyrosin, Taurin, Koffein, Kreatin Monohydrat, Tri-Kreatine Malat, Kreatin Ethyl Ester

S.A.W är hydrolyserande, väldigt känslig mot fukt och har en tendens att dra till sig fukt från sin omgivning. Detta resulterar i att pulvret hårdnar. Det är inget ovanligt, och ingenting som påverkar produktens kvalitet. Använd en kniv eller annat hårt verktyg för att lösa upp pulvret  innan dosering. Att produkten hårdnat är ingenting vi kan godkänna reklamation för, då det är en normal kemisk reaktion.

Viktigt: Överskrid ej rekommenderad dagsdos. Kosttillskottet bör ej användas som ett alternativ till en varierad och välbalanserad kost. Bör ej användas av gravida eller ammande. Förvaras utom räckhåll för barn. Kontakt: Nutrado Of Sweden AB , Kvistvägen 2, 433 48 Partille, Tel. 031-46 18 60


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499