Kategorier

Salad Dressing, 355ml

Walden Farms

Den perfekta dressingen för din kalorifria sallad!

Lagerstatus: Slut i lager

49 kr 25 kr

Kort Datum:  2017-06-19

OBS: Datummärkning är en rekommendation, så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning.

Walden Farms Salad Dressing är något alldeles extra för dig som älskar sallad och vill undvika kalorier! Den finns i fem olika smaker som alla är väldigt smakrika och lika goda som vanlig dressing men innehåller till skillnad från vanlig dressing varken socker, fett eller kalorier. Oslagbart för den som vill unna sig till exempel en lite lyxigare sallad med en underbar dressing utan att behöva oroa sig för vare sig fett eller kalorier.

Finns i smakerna:
Balsamic Vinegar
Ceasar Salad
Thousand Island
Honey Balsamic Vinegar
Italian 

Det är på grund av högkoncentrerade armoer och extrakt som Walden Farms produkter får sin goda smak och det är dessutom därför som det inte innehåller några kalorier alls! Ersätter du dina vanliga kosttillbehör med Walden Farms produkter minskar du ditt kaloriintag med 330 kcal i snitt per dag vilket för de flesta innebär en viktnedgång på uppemot 15 kg på ett år!

Innehåll per 30 ml Balsamic Vinegar Ceasar Dressing Thousand Island Italian
Energi 0 kcal 0 kcal 0 kcal 0 kcal
Fett 0 g 0 g 0 g 0 g
Kolhydrater 0 g 0 g 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g 0 g 0 g
Natrium 260mg 260mg 199mg 250mg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499